Arbejder du med HR?

Ejere • HR-assistenter • PA • HR-konsulent • HR Business Partner

Ejer
Ejer der også er leder
Der er travlt med alt. Administration, udføre opgaver, koordinere, møder…og hertil opsigelser, konflikter og opgaven som leder – selv med blot 2 ansatte dukker rollen som leder op. Vi hjælper dig med ledelse, personaleregler, standarder og skabeloner, så du kan holde fokus på forretningen. Vi er din HR-rådgiver og sparringspartner, og vi kan vokse i takt med din virksomhed og overdrager løbende til en PA eller HR.
PA
PA til ledere og direktører
Du er en blæksprutte, der både skal lære og udføre på samme tid. Det er nyt eller du har oplevet presset før. I er måske 10-30 ansatte. Der er arbejdsmiljø, MED-udvalg, opsigelser, fyringer, rekruttering…alt sammen tager tid og alt med mennesker bliver noget med dig – bestilling af blomster, frugtordninger, frokost og hertil skal du kunne løse konflikter, forstå jura, lønsystemer og meget andet. Vi hjælper dig som PA med at få styr på de grundlæggende ting og den udvikling virksomheden skal igennem. Vi støtter og giver råd, når du ikke selv finder løsningen i vores omfattende materiale og videoer. Mangler du noget, så kontakter du os.
HR
Assistent • Konsulent • Business Parter
Virksomheden er vokset til tæt på eller snart 100. Du skal have styr på processer, kapacitet, rekruttering, branding, forandringsprocesser ud over alt det der er i hverdagen af praktisk administration. Du vil gerne lægge dit fokus et sted, hvor HR og ledelsen er enige om, hvad der skal ske og hvordan. Vi hjælper og rådgiver om det strategiske, processer og hverdagen, så du har overskud og kan fokusere på det, der er vigtigt nu og her. Behov for hjælp skifter med årshjulet og I skal bruge en fleksibel løsning, hvor I kan få hænder på, når det ikke er viden I mangler, der kan gøre det hele lidt hurtigere og nemmere, så man ikke skal opfinde alt selv. Det har vi nemlig gjort, og gør det løbende, så jeres virksomhed kan få glæde af det, som kunder.

HR – fra praktisk til strategisk

HR har travlt og under pres fra mange sider. Vi hjælper og støtter HR-funktioner og HR-afdelinger, så virksomheden kan trives og vokse med ansættelser, lønrevision, opsigelser, udvikling m.m. Vi hjælper jer hele vejen, så I er klar til vækst og HR kan fokusere på det vigtigste.

HR med under 300 ansatte

Associated Consultant

I virksomheder med under 300 ansatte kan HR ikke være god til det hele. Ofte er en HR-afdeling på maks 2 ansatte samt nogle assistenter. Det I ikke kan eller er trænede i hjælper vi jer med at kvalificere:

  • Vi kan enten støtte jeres HR eller en PA, hvor I lige skal have et løft til at kunne opnå, det som I gerne vil, så virksomheden trives og kan vokse.
  • Vi har standarder og skabeloner, som I kan tage udgangspunkt i, eller vi kan udvikle dem sammen med jer.
  • Vi kan varetage dele af HR-funktionen eller ydelser.
  • Vi skaber overblik og hjælper med at definere HR’s opgaver og ydelser til organisationen.
  • Vi kan sammensætte kursuspakker fra vores store netværk af undervisere.
  • …og meget mere.

Det gør vi med kvalitet, et ønske om lange relationer til vores kunder og ydelser til fornuftige priser.

Kontakt os for at høre nærmere. 

HR Online
Adgang til vores HR Guiden med skabeloner, artikler, video, e-læring og mulighed for at efterspørger specifikt materiale til vores roadmap.
DKK350 / 4000
Priser er ekskl. moms. Pris pr. md. og pris pr år. Betales forud.
  • Kontakt os for en løsning, der passer til jer
Kontakt os
HR Support
Som HR Online + rådgivning og 2 årlige tjek ind og status. 1 årligt halvdagsforløb for virksomheden.
DKK1450 / 15000
Priser er ekskl. moms. Pris pr. md. og pris pr år. Betales forud.
  • Kontakt os for en løsning, der passer til jer
Kontakt os
HR Outsource
HR Online + HR Support samt outsourcing af udvalgte opgaver, så I kan fokusere på det vigtigste.
DKK12000 / 120000
Priser er ekskl. moms. Pris pr. md. og pris pr år. Betales forud.
  • Kontakt os for en løsning, der passer til jer
Kontakt os