Holdet du kan møde hos os

 Mikael Elkan

Mikael grundlagde virksomheden i 2001 og har siden arbejdet med organisationer, ledelse, projektledelse og processer. Han har bl.a.  udviklet C2-modellen.

Marika T. Kayser

Autoriseret erhvervspsykolog med mange års erfaring med udvikling af ledere, executive coaching og forandringsprocesser og fyringer.

Lasse Stolpe

Ekspert i salg og salgstræning. Lasse har mere end 15 års erfaring som ansvarlig for salg eller med træning og uddannelse i salg. Han har et skarpt fokus på hvor vores kunder kan forbedre sig og til at forstå og vinkle deres udfordringer til løsninger.

Maria Møller Simonsen

En af de dygtigste og skarpeste til rekruttering og Search & Selection. Maria er til daglig CEO hos Connectpeople, som vi har et nært samarbejde med.

Maya Overbye Herulf

Maya er stemmeforsker. Hendes model analyserer effekten af stemmeføring og tale i samtaler. Metoden har bl.a. vist en væsentlig forbedring i kundeservice og salg. Altid positiv og vindende personlighed og derudover en formidabel underviser. 
 

Jesper Christiansen

International coach og ansvarlig for Solutionsurfers i Norden. Bor til dagligt i Svejts, når han ikke er hos sine kunder i Danmark, Tyskland, Ungarn m.m. Jesper er akkrediteret IACF-coach, er en dygtig facilitator og har et skarpt blik for samspil mellem mennesker i processer.

Kåre Bach Kristiansen

Kåre er god til visioner, processer, strategi og særligt inden for større politiske organisationer eller forandringsprocesser. Et hans værktøjer er LEGO SERIOUS PLAY, men ellers basere Kåre arbejdet på cases og konkret læring.