Revolution Slider Error: Slider with alias PnV 01 not found.
Maybe you mean: 'Twenty_two' or 'Coach'
Peaks & Valleys

Karriereafklaring og -udvikling

Peaks & Valleys er de højde og lavpunkter vi alle har i vores karriere og arbejdsliv. Enten fordi omgivelserne forandrer sig eller fordi vi forandrer os og ønsker at skifte karriere.

Vi har afprøvede forløb, der med succes har vist at vi kan hjælpe dig til afklaring, afdækning og planlægning, så du kan komme i mål.

Vi leverer resultater hver gang sammen med dig. Vi kan garantere at vi gør vores bedste, og vi kan garantere at du ender med et klart mål, en klar plan og nogle klare handlinger, som vi følger op på 3-6 måneder efter et forløb.

Vores metoder og værktøjer er hentet fra dem Fortune 500-virksomheder bruger samt vores egne unikke, testede modeller, der kan give dig et helt nyt perspektiv på din karriere og dit cv.

P&V Freelancer

Peaks & Valleys Freelancer er afklaring af karriere for freelancekonsulenter. Vi tilbyder alt det en HR-afdeling kan og mere til.

P&V Leader

Peaks & Valleys for ledere er udviklingsforløb, uddannelse, test, træning og coaching af ledere, eller hvis I ønsker afklaring af om hvilket potentiale man har som leder.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig som leder eller potentiel leder.