Præsentationsteknik

i verdensklasse

Formål og udbytte

En helt grundlæggende consultant skill er evnen til at kunne præsentere overbevisende og effektivt. Det er ikke nok at være fagligt kompetent – den erfarne konsulent skal også kunne formidle sine ideer, projekter eller informationer effektivt til sine kunder og kolleger.

Kurset vil give dig fuldstændig klarhed over, hvad der er dine stærkeste kommunikative sider, samt hvordan du kan udvikle endnu mere gennemslagskraft, når du præsenterer. De praktiske øvelser vil tage udgangspunkt i din egen kontekst, og selv den mest erfarne konsulent vil gå fra kurset med konkrete udviklingspunkter.

Indhold

Verdens bedste konsulentpræsentation

En indledende kortlægning af, hvilke elementer der kendetegner de eksklusive konsulentpræsentationer. Formålet er at identificere de kompetenceområder, der skal mestres, hvis man vil opnå maksimal gennemslagskraft.

Storyline

Træning i opbygning af effektive dispositioner. Principperne bag den induktive og deduktive struktur gennemgås, herunder Mintos Pyramide Principle. Derudover trænes en 4-trins-approach til at udvikle præsentationer efter. Formålet er at ruste deltagerne til at kunne lave mere effektive og velgennemtænkte dispositioner til forskellige målgrupper og formål

Best Practice PowerPoint

Eftersom konsulentpræsentationer næsten altid tager udgangspunkt i PowerPoint, skal deltagerne kunne navigere effektivt i brugen af det værktøj. Det handler ikke om tekniske it-øvelser, men om at kunne bruge mediet klogt. Formålet er at deltagerne skal kunne lave fremragende præsentationer, der underbygger deres formidling i højere grad end at hæmme den.

Kropssprogets kraft

En gennemgang af de retoriske virkemidler, konsulenten skal mestre i en præsentation, krydret med masser af video-eksempler til at illustrere dem. Formålet er at give et udgangspunkt for feedbacken i de efterfølgende praktiske øvelser.

Spontantalen

Alle deltagere skal indledningsvis på scenen for at øve en kort uforberedt præsentation. Denne øvelse viser nemlig ret effektivt, hvad der virker godt for dem, og ikke mindst hvad der kan justeres.

Troværdighed

En af de vigtigste elementer i en konsulentpræsentation er at fremstå troværdig. Derfor skal deltagerne kende til de afgørende elementer i etableringen af troværdighed.

Forberedte præsentationer

Deltagernes forberedt præsentationer fra deres egen kontekst leveres. Den efterfølgende feedbackseance sikrer maksimalt udbytte af øvelsen.

  • Antal deltagere: 6 – 10
  • Pris: 6.000,- pr. deltager (ekskl. moms) • Kontakt os for interne forløb
  • Varighed: 1 dag
  • Kontakt vores kursusrådgiver : +45 23 96 10 30
Kenn Hansen. Forfatter og retoriker.
Underviser
Kenn L. Hansen
Underviseren

Kenn L. Hansen er Cand.mag. i Retorik fra Københavns Universitet. Han har trænet konsulenter siden 2005 og bliver brugt fast i flere konsulenthuse. Derudover har han trænet konsulenter fra et bredt udsnit af bureauer på tværs af landet. Kenn trækker på sin retoriske viden såvel som erfaring fra Europas største fodboldstadions, hvor han i en årrække var Danmarks højst rangerede fodbolddommer.

Kenn Hansen har skrevet "Tænd" om præsentationsteknik.
Forfatter
Tænd
Kenn L. Hansen er forfatter til bogen “Tænd” om præsentationsteknik i verdensklasse.

*

*